STALLING:

We hebben nog een paar plekjes vrij om uw caravan ,boot op trailer, vouwwagen of aanhanger te stallen. Heeft u nog een plekje nodig , neem dan even contact met ons op . 

 

 

 

 

 

Het seizoen is weer begonnen!

We kunnen al weer enkele dagen genieten van het mooie weer.En sommige bewoners van de camping zijn al weer alles aan het schoonmaken en aankleden om het weer gezellig te maken voor dit jaar.

Als de zon schijnt dan krijgen de mensen toch wel weer de kriebels om wat te gaan ondernemen. Lekker fietsen, wandelen of andere activiteiten buitenshuis.Zoals naar de camping. We hebben nog enkele lege plekken, waar u zelf een blokhut of caravan neer mag zetten.

Lijkt het u heerlijk om zelf zo'n plekje te hebben, kom dan gerust een keertje langs of neem contact met ons op.Op onze site krijgt u een beeld hoe het bij ons eruit ziet.

 

VIER DE LENTE IN HET GROENE HART

Het Groene Hart probeert zich als recreatiegebied het hel;e voorjaar te promoten. Voor het eerst is er dit jaar de actie "Vier de lente in het GroeneHart " opgezet.Toeristen kunnen in eigen land van 18 maart tot en met 18 juni 2017 naar markten,polderwandelingen maken,lammetjes knuffelen en streekprodukten proeven.

Op www.groenehart.nl staan de leukste " hotspots" en "toffe dagjes uit" op een rij.

In Alphen aan de Rijn is er een workshop koken met wilde planten op 27 mei. De proeverij van Aspergehof Noordam in Woubrugge staat op de agenda van 22 april.

Activiteiten van Staatsbosbeheer worden gepromoot door Stichting Groene Hart,evenals die van Archeon en Avifauna En nog veel meer !!!

Adres

Groene Hart Recreatie

Ellien en Anton van der Geest
Hofdijklaan  61- 63
2374 BS Oud-Ade

071 - 501 85 54
06 - 27 207 391
06 - 41 582 063

ecjvdgeest@hotmail.com

 

Route

 

Openingstijden

Stalling

Maandag t/m vrijdag:
08.30  –  19.30 uur

Zaterdag:
08.00 –  17.00 uur

Zondag:
Gesloten

Camping

24 uur per dag